Érettségi edzőterem 2020

Eredményhirdetés

Kedves Versenyzőink!

Köszönjük, hogy részt vettek/vettetek az Érettségi edzőterem címmel meghirdetett irodalmi kvízversenyen, reméljük, hogy mindenki számára érdekes, szórakoztató és hasznos volt.

A Partiumi Keresztény Egyetem Magyar Nyelv- és Irodalomtudományi Tanszéki Csoportja nevében külön gratulálunk a végzősöknek a sikeres érettségihez, és sok sikert kívánunk az egyetemi pályafutáshoz is!

Örömünkre szolgál, hogy a rendelkezésünkre álló adatok alapján az Érettségi edzőterem komoly sikernek örvendett: a 7 kvízre összesen 1410 válasz érkezett, Erdély és a Partium majdnem minden középiskolájának diákjai – Brassótól Nagyváradig – részt vettek a játékos felkészülésben.

A kiírás szerint a legjobb pontszámokat elérő hallgatókat díjazzuk, jutalmuk pedig Bookline-könyvutalvány lesz, a kiírásban foglalt összegeknek megfelelően:

A díjazottak:

1. hely (15000 Ft értékű Bookline-utalvány):

Stier Beatrix, Kölcsey Ferenc Főgimnázium, Szatmárnémeti

2. hely (12000 Ft értékű Bookline-utalvány):

Fazakas Nikolett, Horváth János Elméleti Líceum, Margitta

3. hely (7000 Ft értékű Bookline-utalvány):

Mészár Hortenzia, Iosif Vulcan Főgimnázium, Nagyvárad

Besenyődi Judit-Klára, Kölcsey Ferenc Főgimnázium, Szatmárnémeti

További hírekért, felvételi információkért látogassátok meg a PKE magyar nyelv és irodalom szakának honlapját (magyarszak.partium.ro), Facebook-profilját (fb.me/pkemagyartanszek) és Instagram-oldalát (https://www.instagram.com/pke_magyar_szak) is!

 

 

 

forrás: magyarszak.partium.ro